E gjitha kjo thuhet se po ndodh sepse
shumica e njerëzve tashmë kanë mbushës.

Sipas thashethemeve të reja, Apple nuk do të
përfshijë më mbushës për iPhone të ardhshëm. Tani Samsung duhet të heqë këtë
pajisje në të ardhmen. Siç raporton faqja koreane ETNews, Samsung dëshiron të
kursejë më shumë. Për shembull, çmimi i telefonave inteligjentë që mbështesin
5G nuk duhet të rritet më tej, transmeton Telegrafi.

Meqenëse mbushësit Samsung janë të
standardizuar USB-C, shumë njerëz do të kishin një mbushës të përshtatshëm
sidoqoftë.

Sidoqoftë, supozohet se pajisjet e para
Samsung të intervalit të mesëm do të dorëzohen pa një ngarkues nga viti i
ardhshëm.

Pajisjet premium Samsung Galaxy Note 20 dhe
Galaxy Fold 2, të cilat do të prezantohen në gusht të këtij viti, do të
dorëzohen ende me gamën e plotë të aksesorëve si zakonisht.