Erjola Kosova, është një 30-vjeçare shqiptare, nënë e dy fëmijeve e cila është diag no st ikuar me le uke mi akute.

Laçi pa spital pas tërmetit, pacientët në “dorën e Zotit” - Faktoje.al

Nëna në fjalë, është nga Ura Vajgurore e Beratit dhe bën apel për ndihmë, pasi nuk mund të përballojë dot shpenzimet e terapisë së saj.

Historia e nënës në fjalë, filloi që nga koha kur babai i saj u nda nga jeta për shkak të një sëmundjeje të rëndë. Fill pas kësaj trag je die, shëndeti i Erjolës mori një g od itje shumë të rëndë dhe filloi të ndiej shumë shqetësime në shëndetin e saj si ethe, lo dhje, dh imbje koc kash dhe gjymtyrësh.

Mjekët i thanë se:
Shpresa ime e vetme jeni të gjithë. Ju lutem më ndihmoni të shërohem dhe të jetoj. Të jem në gjendje të rris dhe të kujdesem për fëmijët e mi. Ata janë të vegjël dhe kanë nevojë për nënën e tyre. Ato janë arsyeja e vetme që unë kërkoj trajtim.

Ju lutem të gjithë ju që do të dëgjoni lutjen time, më ndihmoni të shërohem dhe të filloj ki miot erapinë sa më shpejt të jetë e mundur. Çdo sekondë, minutë, orë dhe ditë janë shumë të rëndësishme për shëndetin tim. Kam vetëm 1 muaj kohë. Jeta ime është në duart tuaja. Mos lejoni që fëmijët e mi të rriten jetimë pa nënën e tyre. Ju lutem më ndihmoni.

Franz Kafka Spital Hostel (Brno) - Deals, Photos & Reviews