Melinda Ademi tashmë është emer i njohur për të gjithë.

Ajo hyri fuqishëm në skenën muzikore shqiptare dhe po vazhdon të sjell hite të shumta, shkruan InfoKosova.

Këngëtarja nuk e lë anash edhe prezencën e saj në rrjetet sociale ku shpesh ndanë imazhe të ndryshme.

Njësoj ka bërë edhe së fundi, këngëtarja na la pa fjalë më bukurin e saj dhe format tejet tërheqëse trupore./InfoKosova/