Eshtë nxehtë dhe duket se festa e ka gjetur zgjidhjen.

Ajo ka publikuar disa foto duke shëtitur rruugëve veshur me fustan të shkurtër e të hapur.

Trupi i saj me ngjyrë qokollate merrë vëmendjen.

Ndërsa pëlqimet e komentet e mira nga ana e ndjekësve ishin të shumta./InfoKosova/

Shiko foton: