Morena Taraku shumë shpesh e dëshmon që ka një dashuri dhe respekt ndaj babait.

Duke qenë e përkushtuar ndaj tij, në të shumtën e rasteve ndan momente të ndryshme në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Sidomos, në videot e fundit që ka postuar ajo befason teksa shihet duke ia pastruar këmbët të atit.

Me disa fjalë të rëndësishme, ajo mundohet ta përshkruajë rëndësinë dhe dashurinë që ka për të.