Alvisa ishte ndër më të përfolura e medias rozë që me hyrjen e saj në program.

Fiziku i saj dhe qetësia që e karakterizon e bëri ndër më të pëlqyerat edhe nga djemt brenda.

Por kjo nuk është hera e parë që Alvisa ka qenë pjesë e ekranit, pasi kohë më parë ajo ishte pjesë edhe e një tjetër programi të njohur.

Bëhet fjalë për ‘’Xing me Ermalin’’ ku konkurrentja merrte pjesë në rubrikën ‘’Video Soni’’.

Aso kohe ajo dukej brune por tërheqëse dhe e bukur si sot.