Shkurta Gashi, tani po jeton ditët më të bukura të jetë së saj.

Muaj më parë ajo është bërë nënë për herë të parë, ku djali i saj Mali padyshim që i ka sjellë veç gëzime në jetë.

Shkurta është një këngëtare që jetën e saj private ka preferuar ta mbajë larg syrit të publikut, por që lidhja e saj me Alberit dhe shtatzënia e saj nuk u mbajtë fshehtë shumë gjatë.

Ajo jetën e saj po e vazhdon në Zvicër, e përmes një fotoje ajo ka treguar pak nga shtëpia e saj luksoze./ora