Selvija i ka bërë publikisht tre kërkesa partnerit të saj, Shpat Kasapit. Ajo i ka kërkuar një jetë modeste, një shtëpi të vogël dhe kryesorja: një beb!

“1 jetë modeste. 1 shtëpi të vogël si kjo me njerëzit e dashur dhe 1 bebush të vogël. Të lutem Shpat Kasapi”, ka shkruar Selvija në një postim në Instastory.

Doni ta dini si i është përgjigjur Shpati? “U kry”, i ka replikuar ai. Pra, së shpejti mund të kemi lajme të ëmbla nga çifti.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur