Pak ditë më parë Linda Rei i habiti të gjithë me deklaratën e saj. “Jam shtatzënë”, tha ajo, duke trazuar rrjetin.

Pasditen e djeshme Linda ishte e ftuar në “Ftesë në pesë”. Ajo u shfaq me barkun e rrumbullakosur dhe tha se e ka bërë me shpirtin e shenjtë.

Bieta reagoi e habitur dhe i tha “Mund të na e vërtetosh duke treguar barkun”. “Ja presim edhe pak edhe do ta tregoj tamam”, u përgjigj Linda.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur