Pasi u deklaruan për njëri-tjetrin dhe sqaruan disa prej çështjeve që i bënin të debatonin,

Ledjana dhe Mevlani kërcyen një vallëzim duke i emocionuar të gjithë.

Të qeshur dhe të përqafuar ata i premtuan njëri-tjetrit që do të rregullonin disa prej gjërave tek vetja e tyre.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur