Një ngjarje ende e pazbardhur ka ndodhur këtë mbrëmje në fshatin Kreshpanj të Maliqit. Një person është gjendur i pa je të, i moshës 55 vjeç. Po li cia po heton lidhur mbi ngjarjen.

Si bëhet e ditur ai është gjetur i paje të në një kanal. Personi që ka hu mbur jet ën është Petro Feratllari i cili jetonte i vetëm dhe ishte i al kooli zuar.

Materialet i kaluan Prokuro risë të Rr ethit Gjy qësor Korçë, për ngjarje ak siden tale.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur