Teksa të gjithë mendonin se Jasmina dhe Andi do të dilnin çift nga “Për’puthen”, ata i habitën të gjithë në takimin e tyre të fundit. Edhe pse në fillim i bënë dhurata njëri-tjetrit, më vonë Andi bëri një deklaratë shumë të papritur.

Ai u shpreh se ka nevojë për hapësirë dhe se ky vendim nuk ka lidhje vetëm me Jasminën, por edhe me disa gjëra personale. Madje më vonë gjatë këtij takimi, Jasmina i tha atij se biseda mes tyre ishte shumë e shëmtuar.

Duket se djali nga Kosova u prek nga fjalët e saj dhe vendosi që të largohej na aty. Më pas u transmetua një pjesë pas largimit të Andit, ku Jasmina u shfaq si ku rrë më parë e për lo tur.

Tashmë të gjithë e kanë kuptuar se Jasmina ka ndjenja për Andin. Por çfarë mendon mamaja e saj për të? Gjatë takimit, Jasmina preferoi të mos ia tregonte, duke thënë se mamaja e saj ka mendim të mirë për Andin por ajo s’do që ta pranojë.

Por mesa duket mamaja e konkurrentes ka folur së fundmi në videon live të së bijës, duke treguar mendimin për Andin që me siguri ai s’e ka pritur.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur