Të gjithë e njohin Lek Plepin si këngëtar pasi ka publikuar disa këngë dhe ka arritur të tërheqë vëmendjen e publikut. Por në një intervistë të dhënë së fundmi ai ka su lmuar ish-partneren e tij në këngën “Seen”, Linda Morinën, për të cilën ka thënë se e ka ngacmuar por nuk e tërhiqte. Plepi nuk i kurseu të sha rat dhe ofe ndimet ndaj këngëtares nga Kosova, ku tha se ajo është injorante dhe nuk ia vlente.

Ne fakt, i bie pak a shume se s’dua t’i ul vlerat, por kur kam pas dëgjuar emrin e saj, unë kisha bërë një rruge të gjatë në media. Atë që bënte ajo unë nuk e quaja as art as humor. Kënga që kemi bërë ne ishte real, ishte dedikim i vërtetë. Shpreha urrejtjen për Linda Morinën aty. Mora atë mostrën, t’a përdori në një farë mënyre, injorante, s’ja vlen. Linda më ka ngacmuar, ma kërkonte por per Zotin nuk më tërhoqi. Ka 4-5 vite qe i zgjedh femrat, i selektoj nuk shkoj më këdo.