Gjatë puntatës së sotme, Sindi ka reaguar me tone të ashpra ndaj Mevlanit për shkak të debateve që kanë pasur vazhdimisht me njëri tjetrin.

Ndërsa Sindi i përmendi ofendimet dhe tha disa fjalë për të dhe Rinianin, i cili e refuzoi, Mevlani u për plas sërish ashpër me të dhe largua nga programi.

Mevlani: Largohu pak. Ka mundësi të ikësh? Sindi: Këto ofendime, drejtoja motrës dhe nënës tënde.

Mevlani: Ti shko thuaji motrës tënde “k*rvë” sic i the asaj atje.

Sindi: Kam dhe dicka për Riniani. Këtu ikën luanët dhe tani filluan këta m injtë. Këta më kanë ofenduar dhe le të pranojnë ofendimet e mia. Rinian, për ty kam pasur respektin më të madh. Përplasja e duarve që ke bërë me Julin, gjë që mu duk e ulët nga ana jote. Nuk ke qenë ti ai që të bënim një takim në spa ndryshe nga të tjerët?

Riniani: Jo. Sindi: Të mendoja burrë mirdite, por jo. Me asnjë nga vajzat, nuk kam organizuar dhe nuk do të organizoj ndonjë takim ndonjëherë.

Mevlani largohet nga programi dhe dëgjohet duke bërtitur nga prapaskena: “Pse kjo do komandojë këtu?”