Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Atdhe Xheravina ishte së fundmi i ftuar në “Prive”. Ai zbuloi shumë të pathëna, e mes të tjerash foli dhe për debatin e bërë me Antonelën pasi u tha se janë puthur.

Atdheu tha se Antonela jashtë emisionit është njeri shumë i mirë, por transformohet kur futet në program. Ai shtoi se nuk është larguar nga “Përputhen” për shkak të Antonelës, por kishte bërë kërkesën dy muaj më parë.

“Unë nuk doja t’i nxirrja të pala rat Antonelës se nëse e njeh atë jashtë emisionit është shumë vajzë e mirë. Por kur futet në emision i ndryshon personaliteti komplet nuk e di se çfarë ndodh me të. Jashtë emisionit Antonela është në gjendje të të falë zem rën, si person është i mirë. S’është se kemi pas ndonjë muhabet pas asaj që ndodhi, por pse jo? Pasi “Përputhen” të përfundojë mund të nge lemi shokë. Nuk është Antonela arsyeja pse unë jam larguar nga “Përputhen”. Unë kam bërë kërkesë për largim 1 muaj e gjysmë apo dy”, tha ai.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur