Ledjana dhe Mevlani janë dy nga emrat më të njohura të ”Për’puthen”. Së fundmi në një takim ata shkëmbyen edhe një puthje bashkë.

Por në rrjet po qarkullon një video, ku thuhet se e kanë bërë pasi kanë fjetur në një hotel në Kavajë. Por në lidhje me këtë ata nuk kanë folur.

Mevlani pati edhe një përp lasje të fortë me Antonelën, pas puthjes me Ledjanën. E si tregoi Ledjana ajo kishte takuar edhe nënën e Mevlanit. Por se çfarë do të ndodh me ta nuk dihet. Kjo mbetet për t’u parë.