Ndonëse disa shtete kanë pezulluar përkohësisht një seri të vak sinës së Astra Zeneca-s, ditën e sotme nisi procesi i vak sin imit të mësuesve me doz at e kësaj vaksine në qytetin e Lezhës. I shoqëruar edhe nga ministrja e Shënd etsisë Ogerta Manastirliu, ndër të tjera, gjatë fjalës së tij Rama tha se Italia e ka rinisur procesin e va ks inimit me AstraZeneca-n pasi nuk është gjetur një lidhje direkte mes saj dhe mpi ksjes së gj akut tek pacientët.

Rama tha:

Dje agjencia e bar nave në Itali e ka rifutur AstraZeneca-n sepse ka verifikuar se nuk ka lidhje me ato rastet që kanë ndodhur. Duhet bërë shpejt, shpejt, shpejt. Bëhu gati se për pak ditë do të të sjellim një mal me do za dhe duhet ta dyndim gjithë Shqipërinë me vak sina. Qëllimi është që deri në fund të qershorit të kemi këputur shumë ha llka të zinxhirit të inf ekti meve që të kemi sezonin turistik të lehtësuar.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur