Të kesh sy të bukur blu dhe të pastër nuk ka qenë ku rrë subjekt i kaq shumë vu ajtjeve.

Një grua e quajtur Risikat zbuloi se burri i saj Abdulwaisi Omo filloi të lar gohej nga shtëpia për një arsye të vetme që vajzat e saj trashëguan sytë e nënave të tyre. Sidoqoftë, mundësia e gjenetikës mund të sjellë shumë ndryshime.

Për këtë arsye qesharake ai la gruan dhe vajzën.