Pjesë e rubrikës “Gjysma ime” tek E Diela Shqiptare ka qenë psikologia e njohur Denata Toçe dhe bashkëshorti i tij Arben Skënderi, i cili është një artist i mirënjohur në Shqipëri.

Ata gjatë intervistës kanë folur për pjesëmarrjen në politikë, po ashtu edhe për jetën private. Moderatori Ardit Gjebrea zbuloi një se kret të Arbeni, që ai i thërret bashkëshortes Denada dhe jo Denata. Arbeni shpjegon arsyen pse nuk i pëlqen t’i thërrasë asaj me emrin që ka.

Ardit Gjebrea: Denata, gjen diçka që nuk shkon tek tabelat e Arbenit?

Denata Toçe: Emri është me d.

Ardit Gjebrea: Ti si e ke emrin.

Denata Toçe: Denata me t.

Ardit Gjebrea: Ne e kemi bërë të qëllimshëm sepse Beni do na sqarojë pse të thërret Denada, ka një jetë që e dëgjoj që të thërret Denada dhe burrë që nuk i di emrin gruas, vetëm ty të kam parë.