Antonela ka vendosur të tërhiqet nga Mevlani pasi ai nuk bëri diferencimin mes saj dhe Ledianës.

Për këtë, Antonela është justifikuar duke thënë se ka kuptuar që është tallur me të, por e do aq shumë se do të donte ta shihte të lumtur.

Antonela: Ai e di çfarë ndjej për të, prandaj kam vendosur të mënjanohem. Edhe pas Prime, ai ka tentuar të më bëjë për vete, por në fakt është tallur me mua.

Lediana: Je tallur ti me të.

Antonela: Lediana, nuk e kuptoj pse bën kështu.

Lediana: Nuk kishe pse dilje para takimit dhe ta ofen doje.

Antonela: Unë aq shumë e dua Mevlanin sa dua të jetë i lumtur.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur