Sindi dhe Murati kanë pasur takimin e katërt dhe kanë diskutuar në lidhje me marrëdh ënien e tyre.

Sindi ka pranuar se ka ndjenja për Muratin, por i vë në dukje se ai nuk ka shfaqur shenja xhelo zie, ndërsa ai nuk ka hezituar që t’i tregojë se nuk e ka parë afrimitetin.

Sindi: Nuk ke shfaqur shenja xhelozie.

Murati: Çfarë do nga unë? Të bëj luftë?

Sindi: Jo, por të bësh diçka. Ka ndjenja të paktën nga ana ime, por edhe në backstage nuk afrohesh.

Murati: Kur nuk shoh afrimitet nga një gocë, nuk mund të shfaq xhelozi. Ti je pak tip i mbyllur.

Sindi: Unë mendoj se vërtetë diçka nuk po shkon. Mendoj se kam dhënë diçka. Nuk ndjej që ke ndjenja ndaj meje.

Murati: Po ti ke ndjenja?

Sindi: Po.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur