Nuk është sekret që fëmijët shpesh bëjnë shumë rrëmujë dhe pastrimi pas tyre mund të jetë rraskapitës.

Një nënë nga Northampton, në Britani ka treguar se ajo nuk ka qenë në gj endje të heqë sytë nga djali i saj i vogël Jaxon-Carter, që kur ai filloi të ecte që 10 muajsh.

Tot tani është tre vjeç dhe mamaja e tij Shyama Underwood, thotë se ai ka thyer 12 televizorë dhe ka përmb ytur banjën – dy herë! Mamaja e tij tregon më tej se dëmet që ai ka sh kaktuar i kanë kushtuar asaj gati 6,000 £, edhe pse ajo ka provuar gjithçka për të dis ipli nuar djalin e saj nuk ia ka arritur dot.

Vetëm javën e kaluar ai gati i vuri fl akën shtëpisë duke e futur lodrën e tij në furrë ndërsa mamaja e tij po gatuante darkën dhe kur u kthye furra ishte në fl akë. Por jo vetëm kaq pasi ai ka ngjyrosur veten me bojëra ngjyrë blu dhe të njëjtën gjë kishte bërë edhe me mur et e dhomës.

Një natë u zgjova në mes të natës dhe e dëgjova atë duke lëvizur përreth. Unë shkova për ta kontrolluar dhe ai kishte mbuluar tërë dhomën e tij të gjumit dhe veten në bojë blu.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur

Jaxon-Carter, sitting in the toilet

Jaxon-Carter sitting in the living room, covered in soil

Jaxon-Carter sitting in the middle of the living room, covered in soil, which is all over the new carpet and sofa