Andi ka rrëfyer sot prapaskenat me Jasminën duke zbuluar se flirtet që kanë nisur në emision kanë vijuar edhe jashtë saj. Ai është shprehur se nuk kanë munguar puthjet mes tyre.

Megjithatë nuk u morën masa për dy konkurrentët.

Andi: Me Jasminën kemi dalë, jemi takuar pas emisionit nja 4-5 herë. Dy herë kur ishim tek lokali i Atdheut, kemi diskutuar e jemi puthur nga pak. Një ditë tjetër ishte pas emisionit, pasi më ka of enduar, jemi takuar e kemi biseduar dhe në fund, gjithë ai debat e argument përfundoi me puthje.

Një herë tjetër ka qenë kur jemi takuar me Jasminën është kur erdha nga Kosova dhe ja solla një fustan. Si përfundim, jemi puthur. Sipas të gjitha gjasave, i kërkoj produksionit falje dhe ndjesë për thyerjen e rregullave.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur