Dita e djeshme ishte afati i fundit për dorëzimin e listave në KQZ me emrat e kandidatëve për deputetë. Por një detaj që nuk ka ngelur pa u komentuar ka qenë edhe fakti se partitë politike e kanë vonuar dorëzimin e listave dhe e kanë lënë për në ditën e fundit.

Pikërisht kjo gjë u diskutua edhe në “Open, ku mes të ftuarve ishte edhe nënkryetari i Bashkisë së Tiranës Arbjan Mazniku. Vonesën e partive politike për publikimin e emrave kandidatë për deputetë në zgjedhjet e 25 prillit, Mazniku e komentoi duke bërë një krahasim të situatës në të cilën ndodhet studenti, i cili deri në momentet e fundit do të jetë duke lexuar.

Por përtej këtyre krahasimeve, ajo çka ra në sy ishte dhe “luksi” që e rrethonte numrin 2 të bashkisë. Ai kishte marrë në emision një iPad të shtrenjtë prej 3500 eurosh. Pyetja që shtrohet natyrshëm është se me çfarë lekësh e ka blerë atë? A kanë siguri taksapaguesit shqiptarë për paratë e tyre dhe përdorimin në të mirën publike? Pyetje të hapura, të cilat meritojnë një përgjigje të detajuar, ndonëse në shumë raste ajo mund të vetëkuptohet…

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur