Miriam Cani gjithmonë ka treguar raportin e veçantë që ka patur me të ëmën e cila nuk jeton më.

Sot bëhen 12 vite që ajo nuk është pranë saj dhe këngëtarja e ka përkujtuar me një foto mjaft të bukur ku e ëma e ndjerë ka qenë e re.

“Sot u bënë 12 vite pa ty mami. Më mungon në çdo frymëmarrje.”- ka shkruar Miriam.