Nje gjést aspàk e këndshëm ka ndodhur ne puntatën e së mërkurës në emisionin Për’Puthen. Ishte dita e takimit të Erlindit me Sarën.

Mbasi takimi përfundoi Antonela komentoi takimin duke replikuar me Erlindin.

Ne këtë moment Mevlani po bëhej gati të thoshte diçka dhe Alessandro ka ndërhyrë duke e ftuar Antonelën në një kërcim në Studio.  Antonela ka mbetur e habitur sepse nuk e priste ftesën nga Alessandro.

Kërcimi nuk u realizua sepse Erlindi ftoi Sarën në një kërcim dhe moderatorja Bora Zemani vendosi që kërcimi të bëhej nga “çifti” Erlind-Sara sepse ishte dhe dita e transmetimit te takimit tyre.

Ajo cfarë bëri përshtýpje ishte se në momentin që Alessandro ka ftuar Antonelën Andi, një ndér konkùrréntet më të pëlqyer, më të dashur të publikut dhe ndër më filtruesit në emision është parë të bëjë një gjést me gishtin e mesit në drejtim të Antonelës e cila nuk ka reàguar në këtë situatë.

Ky veprim nuk ka kaluar pa u vënë re nga ndjékësit dhe po shpërndàhet shumë në rrjete sociale. Ndoshta në puntatat në vijim do ketë një shpjegim nga Andi për gjéstin.

Aktualisht ‘Për’Puthen’ është absòlutisht emisioni në shqiptari nga gjithë moshat pa përjashtím.

Ndër gjërat kryesore që e bëjnë atë të ketë këtë audíence të lartë janë dhe puthjet, prekjet, oféndimet dhe skandalet e shumta që ndodhin çdo ditë në emisionin i cili trànsmetohet 6 ditë të javës.

Ky veprim po shpërndàhet shumë në rrjet dhe ndoshta në puntatat në vijim do të këtë një shpjegim nga konkurrénti. Shikojeni në minutin 48:

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur