Luljeta Katazi, e njohur ndryshe si “nëna Lule”, ditën e sotme ka folur për pe ripecitë e jetës si dhe ka rrëfyer historinë e fëmijërisë së saj.

E ftuar në emisionin “Shqipëria Live”, teksa ka folur për vësh tirësitë që ka kaluar me kalimin e viteve ka folur edhe për ditët e sotme ku ka treguar se Tirana, është ndryshe nga dikur.

“Shkoj shpesh në Kosovë se ndihem mirë. Atje njerëzit janë më të mirë se këtu. Tani në Tiranë nuk ka më vendas, kanë ardhur shumë. Nuk ke më afrimitet si dikur”, tha nëna Lule.

E pyetur se si i shikon të rinjtë e sotëm, 80-vjeçarja, ka thënë se të rinjtë nuk kanë rregulla.

“Si të vjen kur shikon një femër të hallakatur, të zhve shur, ka norma njeriu. Djemtë janë marshall, nuk janë hallakatur ashtu. Të them marshall se edhe unë ek sitohem kur shoh femra lakuriq. Është jashtë rregullave njerëzore”, u shpreh 80-vjeçarja.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur