Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Mevlani surprizoi Antonelën me një buqetë me trëndafila dhe një pusullë romantike. Kjo nuk u prit aspak mirë nga Ledjana, e cila doli e prekur nga studioja.

Konkurrentja tha se ndihej e tepërt dhe nuk dëshironte të shikonte vazhdimin e takimit të tyre. Ajo kërkoi leje të largohej dhe doli nga studioja.

Ndonëse ishte takimi i tij me Antonelën, Mevlani nuk hezitoi t’i shkonte pas Ledjanës.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur