Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një tren në Gjermani, ku protagonist është bërë një 30-vjeçar kosovar. Ai kishte marrë marrë trenin nga Lohne në Osnabrück të Gjermanisë dhe mbërriti atje rreth orës 13:32.

Dhe pikërisht në momentin kur ka përfunduar udhëtimi dhe treni do të shkonte për parkim, shqiptari nuk ka pranuar të zbresë. për këtë arsye u thirr një patrullë poli cie ndërsa ai po bëhej gjithnjë e më terpër ag re siv dhe po kundërshtonte.

Ai u shoqërua në stacionin federal të po lic isë me pranga në duar për identifikim dhe gjatë rrugës ka filluar të shajë dhe ofen dojë policët.

Por njëri nga ef ekt ivët e po lic isë kuptoi gjithçka pasi dinte shqip. Tashmë ndaj shqiptarit rë nd on edhe ak uza e fy er jes ndaj forcave pol i c ore.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur