Këngëtarja e dashur Fifi po vazhdon ti surprizoj fansat e saj sa me këngë e sa me foto atraktive.

Fifit i pëlqehen të gjitha këngët, ndaj edhe është shndërruar në këngëtaren më të kërkuar. Këngëtarja shpesh është komentuar edhe për jetën private, gjë të cilën kohët e fundit ajo ka vendosë ta mbajë veç për vete.

Fifi e cila është nga Ferizaji, por kohët e fundit më shumë po shihet në Tiranë sot ka publikuar disa fotografi nga dhoma e gjumit duke marrë mjaftueshëm vëmendje.

Ajo ka berë tag Fation Kuqarin që siç duket janë në përgatitje të një projekti së bashku, se për çka bëhet fjalë na mbetet të presim.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur