Djali i ri i Për’Puthen, Blerimi ka treguar më shumë për besimin e tij në fenë islame.

Ai tha se i pëlqen shumë të bëjë tat uazhe por nuk i ka realizuar për shkak të besimit që ka.

“Po flisja me Lokon. Unë do të doja ta mbushja trupin të gjithin më tatuazhe, por nuk më lejon feja. Edhe alk ool nuk pi prej fesë. Unë mund të kem bërë m ëkate shumë por nuk jam në dijeni”, tha Blerimi.

Një veprim i çuditshëm ka ndodhur në takimin mes Ledianës dhe Blerimit nga ana e vajzës. Ajo filloi të këndonte një prej projekteve muzikore të Mevlanit. Kjo solli një reagim nga djali i cili në fund e la të vetme në tavolinë.

Biseda mes Blerimit dhe Ledianës: Lediana: kam në mendje këtë këngën shuj shuj se pa ty nuk po vuj vuj

Blerimi: Akoma me mendjen tek Mevlani ti?

Lediana: Jo nuk e kam mendjen tek ai por më erdhi në mendje kënga. Blerimi: Mendoj që sa më pak të përmendësh emra të tjerë është më mirë në takimin tonë.

Lediana: Unë mendoj se sa më shumë të përqendrojmë vëmendjen tek ne të dy është më mirë.

Blerimi: A është pro blem që jemi në të njëjtin profesion? Lediana: S’është problem si mjek si këngëtar…

Kurse Arjan Konomi tha se Ledjana ka bërë një gabim të madh.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur