Dje Ana i habiti të gjithë kur deklaroi largimin e saj nga emisioni, ndërkohë që i kërkoi Rinianit që të vinte me të.

Riniani nga ana tjetër tha se veprimi i saj “ishte shumë i nxituar që të dilja jashtë me Anën dhe prandaj nuk e pranova”.

Debati pas primet: Ana: Do më përqafosh pak. Riniani: Nuk e kam menduar kurrë ikjen tënde

Lediana: Unë të kam thënë vlerësojë Rinianin, pse duhet të mbarojë kështu. Ana: E di u zhgënjeva pak, kisha besim që mund të vinte Riniani.

Riniani: Ky filmim tregon se ne kemi qene real me ndjenjat, po s’kemi pasur konfirmimet nga njëri tjetri. Arjani: Ishte vendim shumë i vështirë sidomos për Rinianin.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur