Mbrëmjen e djeshme “Për’Puthen” ju bashkuan dy djem të rinj, Dorian Kuka dhe Princ Mile.

Ky i fundit u prít mjàft mirë nga vajzat, ndërsa Doriani pati një përplàsje të àshpër në studio që në fillim.

Djali nga Lushnja komentoi vajzat e “Për’Puthen” me komplimente të shumta, mirëpo zgjodhi të mos thoshte asnjë fjalë të mirë për Antonelën dhe Ledjanën.

Ai u shpreh se dy vajzat i duken si vjehrra dhe nusja që grínden gjithë kohën, ndërsa ky koment iu duk i pavend dy konkùrrùnteve.

Antonela e pyeti Dorjanin për moshën, duke u shprehur se ishte tepër i vogël pasi s’kishte as qíme në fytyrë.

Dorjani argumentoi me faktin që jemi në vitin 2021 dhe s’ka lezet një mashkull me qíme.

Për këtë koment u hòdhën edhe djemtë e tjerë të emisionit, të cilët e pyetën nëse ‘héqjen e qímeve’ Dorjani e quan emancípim.

Thumbat mes konkírréntit të ri dhe Antonelës nuk ndàluan edhe pas prezantimit të konkùrrùntit të dytë, Princit.

Në këtë debat ditën e djeshme u përfshí edhe Eri, i cili është pezùlluar nga programi për këtë arsye.

Situata mes dy djemve ka agràvuar jashtë studios dhe pasi janë fíkur kamerat, prandaj Eri është pezùlluar përkohësisht nga programi dhe gjithçka do të sqarohet të dielën në “Për’Puthen Prime”.

“Ishte situatë shumë e rëndë, nisi me sherr brenda studios dhe agravoi deri në sherr jashtë studios”, deklaroi Bora.

Ndërkohë Doriani është shprehur se i vjen kéq që situata degrédoi, sepse sipas tij nuk është tip i shérreve.

“Nuk e prisja që të ndodhte kjo gjë që në fillim, nuk jam tip i shérreve. Ndoshta dola pak nga vetja. Pyetjet ishin të shumta, nuk isha i përqendruar. Ndodhi dhe një kéqkuptim, ndoshta kam pasur dhe unë faj”, tha Doriani.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur