Një tjetër hum bje është shënuar mes bluzave të bardha këtë të premte në vendin tonë. Burime për abcnews.al bëjnë me dije se mjeku Gëzim Lamaj, 63 vjeç nga Berati ka h umbur bet ejën me Co vid.

Mjeku prej ditësh ka qenë i shtruar në spitalin In fektiv. Fatk eqësisht nuk ja ka dalë të fitojë be tejën me Covid.

Gëzim Lamaj ka punuar prej vitesh në spitalin rajonal të Beratit në departamentin e radiologjisë si ekografist dhe radioskopi.