Mevlani është një nga djemtë më të përfolur në Përputhen. Ai ka bërë shumë takime me vajzat, por deri më tani nuk e kemi parë të përputhet me ndonjë.

Në fillim ai doli me Shqipen dhe Fjorelën, me to nuk i eci. Tani është midis Antonelës dhe Ledjanës. Por nëse nuk e dini Mevlani ka jetuar gati 10 vite në Gjermani dhe sipas një videoje që po qarkullon në internet Mevlani ka punuar në një piceri.

Në videon që po qarkullon këndon teksa hap brumë për picat. Por pas futjes në ”Përputhen” Mevlanit i ka ecuar disa mirë, pasi disa nga këngët e tij i kanë ecuar shumë.

Me poshte gjeni dy video qe nuk duhet humbur.