Autorja e “Përputhen”, Olsa Muhameti ka treguar se “Përputhen Prime” është drejt fundit, pasi me fillimin e sezonit të ri të “Portokallisë”, ky spektakël nuk do të mund të transmetohet më.

“Përputhen Prime ka episodin e fundit me datë 7 mars. Javën pasuese nis show më i madh i humorit në mbarë Shqiptarinë “Portokalli”, shkruan Olsa.

Në postimin e rradhës ajo zbulon se në datë 28 shkurt nis një tjetër projekt surprizë i “Përputhen”.

Mesa duket bëhet fjalë për një emision ku do të mund të shohim ato që nuk transmetohen në “Përputhen”, por Olsa nuk ka zbuluar më shumë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur