Nga zona e quajtur Lungomare 2 kryeministri Edi Rama u shpreh për projekte që po marrin jetë aty.

Ky është vazhdimi i një ngjitje tha Rama, ndërsa i pyetur se pse vlonjatët duhet t’i besojnë një mandat të tretë ai tha se: Po se këtu do kemi vijë më të gjatë shëtitëse deri në Orikum dhe mandati është mjeti për arritjen e qëllimit.

Po premtimin 6 përqind për operatorët turistik nga rivalët tuaj politik si e keni parë?

Rama: Ata kanë qenë në gjumë kur e kemi bërë ne këtë

Cilat janë kujtimet më të bukura për këtë zonë?

Rama: Ndoshta ajo se çfarë unë kam jetuar me Vlorën më ka bërë më të ndjeshëm karshi bukurisë dhe potencialit, se nuk ka lidhje shumë me kujtimet e mia, Vlora ka potencial, është e krijuar për të qenë një motorr me shumë kuaj fuqi të vendit.

Në 2013 keni thënë që dua të bëj gjëra që lidhen me ambicien time për këtë vend, po tani?

Më kujtohet kur isha o vogël dhe vinim në Vlorë, dhe me Vlorën besoj e kam lënë emrin për Zahon në një moshë që unë s’do jem më . Kujtimi i mirë është një nga gjërat që ma bëjnë politikën pasion.