Bukuroshja e cila është përfolur shumë kohët e fundit, sapo ka publikuar këngën e saj të parë, me tillullin “U kry”, e cila për vetëm pak minuta mori më shumë se 15 mijë klikime në kanalin e “Youtube”.

Melisa në këngën të cilën e ka shoqëuar me videoklip është shfaqur mjaft tërheqëse si dhe me një kërcim mjaft pro vo kues.

Melisa është shfaqur ndryshe nga ajo se çfarë kanë parë fansat deri tani, duke na treguar një talent si ai në të kënduar.