Juli është rikthyer sot në Përputhen pas pezullimit me incidentin me Sinidn, por kjo e fundit jo.

I pyetur se si i kaloi këto ditë jashtë programit, ai tha; Kam lexuar libra, komentet dhe mesazhet si kam parë shumë, se s’kam patur internet në shtëpi.

Ndërkohë që në studio u diskutua dhe distancimi i tij në ditëlindjen e Muratit, që përkoi pas incidentit me Sindin.

Eri: Juli s’ka ardhur për gjynaf, ka ardhur të njoh vajzat

Ana: Juli është ndjerë keq meqë atë ditë ishte konflikti. S;do të thotë që ia kishte mungesë edukate për Muratin dhe nuk u çua.