Në puntatën e sotme të “Përputhen”, u transmetua takimi i Mevlanit me Ledjanën, por vëmendje mori edhe Antonela me veprimin e saj. Antonela fillimisht e komplimentoi Mevlanin e më pas e përqafoi.

Ndërkohë Mevlani në fund vendosi ta ftonte për kërcim.

Pikërisht sapo nisi kërcimi i tyre, Lediana mori karrigen dhe u kthye me kurriz nga ata.

Mevlani edhe pse kërcente me Antonelën, e prekte Ledianën nga flokët.