Klubi kosovar, Gjakova nëpërmjet një postimi në faqen e klubit, ka dhënë një lajm të hidhur për të gjithë.

Klubi njofton se ka ndërruar jetë në një moshë të re, futbollisti i tyre, Elirion Shabanaj. Lojtari ishte vetëm 17 vjeç dhe largohet në mënyrë të hershme nga jeta.

Gjakova, i ka shprehur ngushëllime familjarëve të Elirionit, teksa shkruajnë se ishte një futbollist i talentuar dhe shumë i disiplinuar.