Ndërkohë që edhe pak ditë na ndajnë nga festa e Shën Valentinit, çiftet kanë filluar të mendojnë për dhuratat me të cilat do të surprizojnë partnerët e tyre.

Këtë dilemë e kishte edhe aktorja Rudina Dembacaj, mirëpo pas një bisede në Instagram ajo e gjeti zgjidhjen dhe pa harxhime fare.

70% e ndjekësve që i kanë shkruar Rudinës kanë pasur këtë mendim: “S’ka dhuratë më të bukur se dashuria jote”. Kështu Rudina ia lexoi të gjitha mesazhet Markut dhe shpëtoi nga dhurata.

Pa shpenzuar as edhe një lek, Rudina Dembacaj tregon dhuratën që