“Vajzat shqiptare shohin më shumë X5-ën, sesa sjelljen e djemve.” Kjo deklaratë e Mevlanit nxiti debate të ashpra në puntatën e sotme të “Përputhen”.

Ai diskutoi keq me vajzën e re, Jasmin Kadriun, por jo vetëm. Në debat u përfshi dhe Antonela, e cila ka dalë në dy takime me Mevlanin.

Ajo e pyeti konkurrentin nëse ka X5 dhe pas përgjigjes negative, i tha: “Qenke i vir  gjër!”

Mevlani: Femrat shqiptare janë materialiste, pëlqejnë X5 më shumë se sjelljen.

Antonela: Ke X5 ti Mevlan?

Mevlani: Jo.

Antonela: Qenke i vir gjër. S’paske dalë me asnjë femër.