Nuk ka kaluar shumë kohë që kur në rrjet u publikuan disa foto ku shihej që Tea e cila doli çift me Andin po puthej me Beartin, ndërsa po shijonin bukurinë e fshatit Bogë të Kosovës.

Pas atyre fotove, dyshja ka nisur që të shijojë marrëdhënien çift tashmë në sy të të gjithëve dhe jo fshehtas.

Tea dhe Bearti shihen të lumtur, ndërsa kanë nisur që të dalin çift edhe në vende publike pa u kursyer. Por veç me Beartin, Tea duket se ka një marrëdhënie të mirë edhe me Idean, motrën e Beartit dhe kunatën e saj.

Tea ka publikuar një story në “Instagram”, teksa shihet e lumtur pranë kunatës së saj.

Veç kësaj vihet re se Tea dhe Idea kanë edhe një ngjashmëri shumë të madhe me njëra-tjetrën.