Ardit Gjebrea inkeftohet me Covid-19. Lajmin e ka dhënë vetë kantautori dhe prezantuesi i njohur me anë të një postimi në “Instagram. Ai shkruan se është dita e dytë sot dhe ka vetëm pak temperaturë. Gjebrea pohon se do të vijojë punën, por nga shtëpia.

“Dita e dytë pozitiv. Nuk po obobo hem me temperaturë jo shumë të lartë. E c’mudn të bëjë njeriu i mbyllur në shtëpi? Mendon gjithmonë për punën dhe në fakt me gjithë vështirësitë që na përballi koha na zhvilloi instiktin e gjetjes së alternativës që në këtë rast do të thotë.

E diela shqiptare do të zhvillohet të dielën, sigurisht bashkë por nga shtëpia”, shkruan prezantuesi. Epo nuk na mbetet gje tjeter vec se ti urojmë shërim të shpejtë.