Antonela Berisha është një nga konkurrentet e cila iu bashkua pak ditë më parë emisionit Përputhen. Ajo është nga Shkodra por jeton në Milano.

Qysh kur u fut ajo erdhi me ide të qarta duke dhënë edhe detaje se në lidhje me pëlqimet e saj ndaj djemve dhe në veçanti ndaj Mevlanit. Por kjo gjë nuk u prit mirë nga Ledjana, e cila gjithashtu ka shprehur pëlqimin e saj ndaj Mevlanit.