Duke akumuluar ne ”thashethemet” qe ishin bere per Ledjanen qe kjo e fundit ishte e martuar dhe bashkshortin e kishte ne bu rg ne Belgjik.

Arjani duke mbrojtur kte te fundit nga thashathemet i kthehet portaleve / Fatmes qe ka ne dispozicion per thashethemet qe ato bejne . Kjo e fundit i kthet Arjantit per cfar je thirrur ne GJ YGJ.