0
Mëngjesin e sotëm ka ndër ruar je të në moshën 65-vjeçare ish-basketbollisti i kombëtares, Arben Fagu. La jmin e hi dhur e bën me dije ekipi i basketbollit Tirana Eagles Basket dhe miq të tij.

Arsyeja e vd ek jes së parakohshme të legjendës së basketbollit mësohet të jetë një sëmu ndje e rë ndë, e cila iu shfaq befasishëm dhe në fund Fagu nuk mundi ta mposhtë.

Në dhjetor ai iu nënshtrua një ope racioni shumë të vësh tirë dhe në atë kohë personat e afërm të tij bënin thirrje për dhur ues gja ku, pasi ndërh yrja ishte shumë e vës htirë.

Në karrierën e tij Fagu ka luajtur më shumë Partizanin, me të cilin numëron shumë suksese si lojtar, por edhe si trajner i tyre. Fagu ishte gjithashtu profesor në Universitetin e Sporteve në Tiranë.