Sot po transmetohet takimi mes Erit dhe Ledjana në emisionin Për’Puthen.

Një takim i këndshëm mes tyre që nisi me një shëtitje me makinë. Ledjana njihet për trupin e saj e fizikun e tonifikuar. Gjatë takimit të tyre Eri e komplimenti për trupin e saj duke i thënë ”çfarë kallupi”, shprehje e cila nuk u morr për ke q nga ana e vajzës.

Dyshja duket se u përshtatën me njëri-tjetrin për nga biseda pa doreza dhe shumë e këndshme mes tyre.

Shprehja që përdori Eri su prit mirë nga disa prej kokurrentëve, ku sipas tyre ajo ishte shprehje ofen duese.