Ndonëse ka muaj që është larguar nga “Përputhen”, Shqipe Hysenaj vazhdon të jetë në vëmendje të mediave me deklaratat e saj.

Dikur nuk e pranoi ftesën për të qenë sërish pjesë e “Përputhen”, por sot ajo tregon se me shumë dëshirë do të shkonte për herë të dytë me qëllim për t’u përballur me të gjithë konkurrentët.

“Nuk të gënjej, kam shumë dëshirë të shkoj dhe kam akoma më dëshirë sikur të ishin të gjithë. Por kur them të gjithë, nga fillimi i emisionit e deri më sot. Nuk e keni ideni çfarë do kishit parë!”, tha Shqipja në një prej videove të fundit në Instagram.